untitle1

Rauhan Helmiä LAUANTAINA 19.8.17 Jyväskylässä

 

Keski-Suomen Rauhanpuolustajat ry järjestää perinteisen Rauhan Helmiä  -konserttitapahtuman tänä vuonna jo 21. kerran. Tapahtuma on keskeinen osa keskisuomalaisten rauhanystävien ja yhteistyökumppaneiden toimintaa jatkossakin, onhan rauhan puolustaminen ja sodanvastaisuus jatkuva prosessi lähialueillamme ja maailmanmitassa. Musiikkia ja tietoa rauhan puolesta on siis tarjolla.

RAUHAN HELMIÄ -tapahtuma alkaa klo 14-16 Jyväskylän kaupunginkirjaston pienessä luentosalissa. Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin tutkimusjohtaja ja professori ja Rauhanpuolustajien puheenjohtaja Markku Kangaspuro alustaa aiheesta Satavuotiaan Suomen tulevaisuus - Venäjä, NATO ja Itämeren vakaus.

Tilaisuudessa keskustelun ohella on mahdollista tehdä edullisia kirjahankintoja Pystykorva-kirjoista sekä tutustua Rauhanpuolustajien järjestöön ja ihmisiin


RAUHAN HELMIÄ -konsertti alkaa illalla klo 20 Ravintola Ylä-Ruthilla. 

Illan mittaan esiintyvät DIVING DUCKS, KELKKA ja KUKKO, VESA TURPEINEN ja TUMMAT SÄVELET


Tapahtuman järjestelyistä vastaa Keski-Suomen Rauhanpuolustajat ry. Yhteistyössä ovat mukana Suomen Rauhanpuolustajat ry ja SAK:n Jyväskylän Alueen Paikallisjärjestö ry.

Lisätietoja:

Satu Kortelainen,

skortelainen@hotmail.com

p. 040 8322288

Eero Tapaninen

tapaeero@outlook.com

p. 040 5496631